Regisseur van je eigen gezondheid

Onze kernwaarden

Wij maken verschil 

Wij zijn idealistisch, energiek en bruisend. Wat we doen, doen we niet zomaar. Onze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van jouw kwaliteit van leven – en uiteindelijk ook die van de samenleving als geheel.

Wat wij doen heeft impact. Daarom vinden we het initiren van en het participeren in onderzoek zo belangrijk. Op die manier blijven we constant bezig met het verbeteren van onze personalised-lifestyle-service.

Wij lopen voorop

Wij lopen voorop door een combinatie van moderne technologie, betrouwbare wetenschap en veelbelovende innovaties. We zijn constant in beweging en proberen voortdurend nieuwe dingen uit. Als we het idee hebben dat een innovatie een positieve invloed kan hebben op jouw kwaliteit van leven, dan testen we dat. 

Technologische vooruitgang, wetenschappelijke doorbraken en een toenemende interesse voor ons eigen welzijn ontketenen een personalised-health-revolutie waarin jij aan het roer staat van je eigen gezondheid. 

Wij stellen jou centraal

Ieder mens is uniek en waardevol. Daarom doen we bij Analyse Me niet aan ‘onze size fits all’, maar stellen we j centraal. Door je inzicht te bieden in je eigen biologie stimuleren we bewustwording en stellen we je in staat om zelf betere keuzes te maken – keuzes die optimaal zijn voor jou en daarom leiden tot blijvende gedragsverandering.

Wij nemen wetenschap serieus

Wij zijn gefascineerd door de biologie van het menselijk lichaam en de vraag hoe een optimale gezondheid tot stand komt. We willen weten hoe dingen werken. We zoeken die dingen daarom tot op de bodem uit en brengen alles tot in het allerkleinste detail in kaart.

Als waarheidszoekers zijn we honderd procent open en eerlijk over wat de gegevens die we je bieden wel en niet betekenen. Geen kletspraatjes en kwakzalverij, maar betrouwbare informatie volgens de meest recente wetenschap.

Wij houden het simpel – n leuk

We willen dat iedereen van onze service gebruik kan maken om zijn of haar gezondheidsvaardigheden te verbeteren. Daarom houden we onze diensten zo toegankelijk mogelijk. Personalised health is voor iedereen, en niet alleen voor een select gezelschap.

Daarnaast vinden we plezier in het leven heel belangrijk. Werken aan je gezondheid is wat ons betreft in de eerste plaats lk. Dat willen we je graag laten ervaren met onze DNA-analyses.   

 

Leer Analyse Me kennen

Wij delen graag onze kennis over DNA. Op onze blog vind je regelmatig nieuwe informatie. 

Lees onze blog