Word partner van Analyse Me

Partner worden van Analyse Me gaat makkelijk en snel. Je hoeft er bijna niets voor te doen!


Affiliate marketing netwerk

Meld je aan voor ons partnerprogramma en verdien 10% commissie per verkochte DNA-kit. Het enige wat je hoeft te doen is een banner of tekstlink van Analyse Me op je website te plaatsen.


Analyse Me werkt samen met het affiliate marketing netwerk TradeTracker. Zij zorgen ervoor dat alle commissie-inkomsten iedere maand worden uitgekeerd en staan altijd klaar om te helpen.


Hoe het werkt

Je kunt je als verkoper registreren via TradeTracker en vervolgens aanmelden voor het programma van Analyse Me. Nadat Analyse Me je aanmelding heeft goedgekeurd (op kwaliteit en relevantie), kun je het promotiemateriaal gebruiken van Analyse Me.

Je verdient tot 10% commissie als een bezoeker van jouw website via de door jouw geplaatste promotiematerialen op de website van Analyse Me komt en een bestelling plaatst. 

Meld je aan als partner van Analyse Me

Stap 1

Meld je aan via tradetracker.com 

Stap 2

Na je aanmelding op TradeTracker meld je je aan voor het programma van Analyse Me.

Stap 3

Na goedkeuring door Analyse Me kun je kant en klare banners selecteren en plaatsen. De codes daarvoor krijg je via TradeTracker. De helpdesk van TradeTracker is er voor je met begeleiding en ondersteuning.

Stap 4

De samenwerking met Analyse Me is een feit. Als een van jouw bezoekers via jouw website een DNA-kit bij Analyse Me bestelt, ontvang je automatisch commissie. TradeTracker zorgt iedere maand voor de uitbetaling van het totale commissiebedrag. 

Veelgestelde vragen

Mag ik naast een banner ook direct linken?

Ja, dat mag. Wanneer klanten op jouw site op een link naar onze DNA-kit klikken en bij Analyse Me een aankoop doen ontvangt je 10% van het verkoopbedrag. 

Zit ik vast aan een contract?

Nee, je kunt de samenwerking met Analyse Me op elk gewenst moment opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. Je kunt ook gewoon de banner(s) van je website verwijderen, de samenwerking stopt dan automatisch. De samenwerking schept voor jou geen enkele verplichting. 

Is deze manier van samenwerken te vertrouwen?

Ja, zeker weten. Bekende webwinkels en warenhuizen maken gebruik van dit principe en concept.

TradeTracker is in deze branche een gerenommeerd en toonaangevend bedrijf. Bestellingen bij Analyse Me worden nauwkeurig geregistreerd en zijn voor jou inzichtelijk en controleerbaar. De commissie van 10% over de totale omzet wordt elke maand op een vaste dag naar je overgemaakt.

Komt elke website in aanmerking?

Nee, Analyse Me behoudt zich het recht om partners te weigeren. 

Leer Analyse Me beter kennen

Lees meer over Analyse Me en waar wij voor staan.

Over Analyse Me